Rondreis India

Top 7 bestemmingen

1. Manali naar Leh Highway:

De schoonheid van een road trip van Manali naar Leh kan niet in woorden worden vastgelegd. Herinner je Kareena Kapoor die danst op "Yeh Ishq Hai" van Jab We Met?Zou het niet leuk zijn om die weg in al zijn besneeuwde glorie op een open jeep of een kogel te varen? Ah! Zo mooi!

2. Mumbai naar Pune Expressway:

Een eenvoudig weekendje weg van Pune / Mumbai, een road trip naar Lonavala is iets dat bijna alle omwonenden zullen bezweren. Vergeet niet om 'chikki' in Lonavala te proeven. De pittoreske omgeving en weelderig groen gebladerte zijn geweldig om die zenuwachtige zenuwen te kalmeren. Dus als u in de regio bent en van plan bent om een road trip te doen, zoek dan niet verder. Plaats de medaille op het pedaal en ga aan de slag!

rondreis india

3. Visakhapatnam naar Araku-vallei:

Het sierlijke huwelijk van de Baai van Bengalen en de Oost-Ghats in Visakhapatnam zijn een lust voor het oog. Elke eerste bezoeker van de stad wordt meegenomen door de ongerepte schoonheid van deze unie in de stad. Wanneer dezelfde reiziger een reis naar Araku maakt, is hij compleet onder de indruk van de schoonheid van de weg. De krullende wegen, de zachte hoogte en de zoete rust van de heuvels maken het tot een geweldige roadtrip in Zuid-India en zullen voor altijd een permanente plaats in je hart etsen.

4. Shimla naar Manali via Mandi:

Clichés, als het gaat om het kiezen van een reisbestemming, mag nooit worden bestuurd! De Shimla-Manali road trip, met de rivier de Beas langszij sjokkende, is een prachtige road trip om te ontspannen en tot rust te komen in India. Neem een pauze van en speel in het ijskoude water van de rivier. Niets zegt dat Himachal vakantie graag in het water speelt tijdens de rit tussen Shimla en Manali!

5. Chennai naar Pondicherry langs de oostkustweg:

Dit is een van de mooiste wegen om met een cruiser-motor te reizen. Chetan Bhagat schreef erover, en terecht. De zee aan de ene kant van de weg is een lust voor het oog als de dag groeit. De veranderende reflecties van de zon op het water als de dag vordert maakt het mooiste weg rond Chennai en waarschijnlijk India laat je voelen voldaan tevreden. Wees voorbereid op veel fotografie-sessies terwijl je onderweg bent!

6. Guwahati naar Tawang

Twee absolute essentials van Noordoost en een reis, net als zijn twee kanten - uitdagend, maar verspreid over een buitengewoon mooi terrein. Een paar stops tussendoor, en je zou het makkelijker moeten kunnen doen.

7. Puri to Konark op de NH-203:

Terwijl de schilderachtige wegen in Orissa de meeste oostelijke staten van India heel erg zouden schande maken, is de Puri-Konark-snelweg een van die prachtige wegen om fotografie te doen die, wanneer ze worden ondernomen, je zal dwingen de batterij leeg te laten lopen op je camera. De overkapping gevormd door de bomen aan weerszijden van de weg, de zachte mistige bries en de overduidelijke idyllische schoonheid zullen u betoveren, nu en voor altijd!